fbpx Studio John & Johny | Studio for Architectural design and Engineering
2019
Општ. Росоман
2636 m2

Општина Росоман даде согласност за изработка на основен проект за уредување на плоштад во Росоман во централното подрачје. Плоштадот треба да се уреди согласно елементите...

Блог