fbpx Менаџмент | Studio John & Johny

Менаџмент

Управувањето на градбата на објекти со комплетни задоволување на барањата на инвеститорите од идеа, изработка на проектна документација за добивање на одобрение за градење и ставање на објектот во функција е обврска и задоволство кое го нуди тимот на СТУДИО ЏОН И ЏОНИ.