fbpx Online Course: Realistic Architectural 3D Modeling | Studio John & Johny
19
Mar
2020

Online Course: Realistic Architectural 3D Modeling

#SediSiDoma и #NauciNestoNovo!!!

Да гледаме на работите од позитивната страна. Колку пати во изминатиов период се пожаливте дека сте уморни и дека немате време за ништо. И еве Ви слободно време колку сакате :) И кога веќе не е пожелно да излегуваме од дома, можеби е време да се посветиме на сопствената надоградба и да научиме се она за кое досега зборувавме дека немаме време! 

Во прилог на заедничката борба против досадата во самоизолација и карантин, Ви го претставуваме сајтот "CLASS CENTRAL" каде што се објавени околу 600 бесплатни курсеви од 190 универзитети во светот.

Од нив за денес го издвојуваме

Realistic Architectural 3D Modeling

Overview

Architectural visualization helps architects and designers work collaboratively and communicate ideas more efficiently.

This course, regardless of your industry background, will share basic concepts of Architectural Visualization. The course will use Blender,a free and open source tool, to demonstrate the concepts in this course, including:

 • Rigid Modeling
 • Soft Modeling
 • Cycles Render Engine
 • Cycles Materials
 • Cycles Shaders
 • Texturing and Light settings

Syllabus

Chapter 1: Rigid Modeling

 • Modeling rigid objects

Chapter 2: Soft Modeling and introduction to Cycles render engine

 • Modeling organic objects
 • Introduction to Cycles render engine
 • Applying Cycles Materials- Basic process

Chapter 3: Understanding Cycles Shaders

 • Types of Shaders
 • Creating Cycles materials

Chapter 4: Texturing and Light settings

 • Applying textures to right scale
 • Understanding ways to illuminate a scene
 • Rendering the final output

Chapter 5: Mini Project

Taught by

Sameer Sahasrabudhe, Kaumudi Sahasrabudhe and Kavita Narvekar

Source: