06
Sep
2018

Саем на енергетиката и Саем на градежништвото во Будва

Шестиот саем на енергетиката ќе се одржи од 19ти до 23ти септември 2018 година на Јадранскиот саем во Будва. Оваа година, Јадранскиот саем обележува јубилејни 50 години работа. Саемот на енергетика ќе биде одржан паралелно со 40тиот Саем на градежништво и 13тиот Саем за води, водовод и санитарни технологии. Земја партнер на манифестацијата е Народна Република Кина.
Source (Извор) : Порта 3