14
Sep
2018

Програма на БИМАС

Програма на 19. Бинале на македонската архитектура – БИМАС, Баукултур кое во организација на Асоцијацијата на архитекти на Македонија – ААМ ќе се одржи од 13 до 27 септември 2018 година.
Source (Извор) : ПОРТА 3