26
Dec
2018

Неколку идеи за украсување во пресрет на новогодишните и божиќни празници

Во пресрет на новогодишните и Божиќни празници, споделуваме неколку идеи како оваа година да го украсите Вашиот дом малку поразлично.
Gallery

Искористете дрвена скала

Нека биде се во сино и бело

Обојте се во жолто

Накитете ја елката со колачиња и бомбони

Играјте си со материјалите

Украсете го барот со зеленило

Користете многу зеленило

Користете ретро елементи и пастелни бои

Украсете го скалишниот простор со зеленило и панделки