fbpx Како да ги вклопите растенијата во Вашиот ентериер | Studio John & Johny
04
Oct
2018

Како да ги вклопите растенијата во Вашиот ентериер

Можете да изберете различни стилови на Вашиот ентериер, но веројатно ќе се соочите со недостиг на зелена енергија во Вашиот дом. Научните истражувања покажуваат дека растенијата во Вашиот дом Ве прават посреќни, попродуктивни и поздрави.

Порталот на "VOGUE" ни претстави четириесетина прекрасни ентериерни решенија каде што растенијата се ставени во функција на ентериерот. Овде, во неколку објави би сакале да Ви дадеме дополнителна инспирација како да да му дадете дополнителна живост и енергија на домот.

Gallery
Source: